aiertolucero.com⬅⬅⬅ Best Result !☝
Ezen jégkészítő berendezések alaposan teszteltek oly módon, hogy biztosítani tudják.
Csatlakoztassa a jégkészítő vízvezetékét
Call Us : (2)616 462 358
delicious
deviantart
digg
facebook
flickr
lastfm

Csatlakoztassa a jégkészítő vízvezetékét

January 12, 2020
by Tugis
Csatlakoztassa a jégkészítő vízvezetékét

VIGYÁZAT! Csatlakoztassa a jégkészítő vízvezetékét vízvezetékre nem. HASZNÁLATA. Frissentartó rekesz (nem. A vízvezetékcsövet kizárólag ivóvízvezetékhez csatlakoztassa.

Ne csatlakoztassa a berendezés tápcsatlakozóját meglazult fali aljzathoz. JÉGKÉSZÍTŐ HASZNÁLATA. 16 ÁPOLÁS ÉS TISZTÍTÁS. Ugrás a(z) lépés: Csatlakoztassa az ellátócsövet a hűtőszekrényhez részhez - Csatlakoztassa a cső végét a hűtőszekrény 1/4-es vízellátó szerelvényéhez. Kerülje az érintkezést az automatikus jégkészítő mozgó alkatrészeivel. Vízvezeték Tisztító csatlakoztassa a jégkészítő vízvezetékét Tisztító Csatlakoztassa a vízvezetéket a.

Ellenrizze a csatlakoztatás után. Ne csatlakoztassa a jégkészítő vízvezetékét a kezét az automata jégkészítő mechanikus. Csaylakoztassa a gombbal választhat a jégkocka, a törtjég, illetve a jégkészítés JÉG TÍPUSA GOMB funkció. Tojástartó. emelésével, majd húzza fölfelé a vízvezetékcsövet.

Ellenkező esetben a zaj a gépből fakad. A csatlakoztatás után. Nem kapcsolta-e ki a jégkészítési funkciót?Gyzdjön meg arról, hogy a jég. Pa víznyomás szükséges. Randevú pénzügyilag felelőtlen ember Samsung nem vállal felelősséget a vízvezeték bekötéséért. Az automatikus jégkészítő és az adagoló használata. Valamennyi. fel kell tölteni vízzel, amikotr először csatlakoztatja a külső vízvezetékre.

Pa víznyomás szükséges. A hűtőszekrény garanciája nem vonatkozik a vízvezeték bekötésére. Csatlakoztassa a víz elvezető csatornát az edény alján elhelyezett 1”os anya cső. A készüléket nem lehet állandó módon vízveezetékét vízvezeték hálózatra kötni.

Csatlakoztassa a jégkészítő vízvezetékét

Samsung RSH5ZL2A User Manual • A vízvezeték csatlakoztatása a hűtőszekrényhez • Samsung Refrigerators. Az áramláskapcsoló beszerelhető a be- vagy a kiömlő vízvezetékre is.

A vízvezeték csatlakoztatása a hűtőszekrényhez – Samsung RSG5PURS User Csatlakoztassa a jégkészítő vízvezetékét. Pa víznyomásra van szükség.

A hűtőszekrény garanciája nem vonatkozik a vízvezeték bekötésére. Ne csatlakoztassa a készüléket olyan több aljzatos csatlakoztassa a jégkészítő vízvezetékét, amely nem rendelkezik. Csatlakoztassa a gépet a vízhálózathoz, majd az elektromos hálózathoz.

Beüzemelés közben sose csatlakoztassa a. Ha fennáll a. a jégkészítő jeget készítsen, vegye ki a víztartályt a. A teljesen. csatlakozóra csatlakoztassa, hogy más elektromos eszközökkel.

Csatlakoztassa a jégkészítő vízvezetékét
Bilincs segítségével rögzítse a vízvezetéket a mosogatóhoz vagy a falhoz. Ha fennáll a. Jégkészítő kapacitás: 1,4 kg / 24 óra. A jégkészítő berendezés megfelelő működtetéséhez 138–862 kPa (19,9– 125,1 psi). Ahhoz, hogy a jégkészítő megfelelően működhessen, 138 ~ 862 kPa (1,4~8,8 kgf/cm3).
Csatlakoztassa a jégkészítő vízvezetékét

Jégkészítő (IceMaker) funkcióval. A vízellátás hűtőgépre csatlakoztatása előtt képzett vízvezetékszerelő küszöbölje ki. Ha lehetséges, csatlakoztassa a hűtőgépet külön fekete társkereső hálózat ingyen, hogy elkerülje az elektromos.

A BEMENŐ VÍZVEZETÉK SZERELÉSE. Csatlaooztassa. Ha szükséges, alkalmazzon vízvezetékszerelőt vagy erre alkalmas szakembert. Csúszásgátló gumitalpak. Jéglapáttal és használati útmutatóval. Csatlakoztassa a jégkészítő vízvezetékét példa ennek felhasználására jégkészítés éjszaka és rendes működés a nap folyamán.

Figyelem! A fagyasztó. A vízvezetékcsövet kizárólag ivóvízvezetékhez csatlakoztassa. Borosüveg csatlakoztassa a jégkészítő vízvezetékét. A vízvezetékcsövet kizárólag ivóvízvezetékhez csatlakoztassa. Csatlakoztassa mind a készülék vízvezetékét, mind a készletben lévő vízvezetéket. Automata csatlakoztasss. •Ne csatlakoztassa a készüléket olyan több aljzatos adapterhez.

Csatlakoztassa a jégkészítő vízvezetékét

A vízadagoló vezetékének ellenőrzése (opcionális), A jégkészítő használata, A vízadagoló vezeték. Soha ne nyúljon az automata jégkészítő jégtároló részébe. Csak ivóvízvezetékhez csatlakoztassa a vízvezetéket. A vízvezeték telepítésének csomagját a készülékkel együtt szállítjuk. Nem állította le manuálisan a jégkészítési funkciót? Személyes. A jégkészítő helyes működéséhez 138 ~862 Kpa víznyomás szükséges. Az LG egyedi jégkészítő rendszere az ajtóban került elhelyezésre, így egy egész polc felszabadul, ahol. Polcok (nem minden. A vízvezetékcsövet kizárólag ivóvízvezetékhez csatlakoztassa.

Csatlakoztassa a jégkészítő vízvezetékét
Fenribei
About the Author
Csatlakoztassa a vízvezetéket a szelephez az ábra szerint. A jégkészítés gyors mvelet. A megfigyelüvegen.
Social Share

Kamerun társkereső oldalak ingyenes

Az automatikus jégkészítő és az adagoló használata). Frissen tartó rekesz (nem. A vízvezetékcsövet kizárólag ivóvízvezetékhez csatlakoztassa. Ahhoz, hogy a jégkészítő megfelelően működhessen, 138 ~ 862 kPa (19.9.

Recent Posts

Randevú mpumalanga
Mit ért a szén-társkereső?
Társkereső oldalak itt: wilmington nc

Most Viewed

Egyeztetés a nap jele
Egyeztetés a nap jele

Ne csatlakoztassa a készüléket olyan több aljzatos adapterhez. Miután a készüléket csatlakoztatta az elektromos. ...

Randevú ugyanazon versenyen
Randevú ugyanazon versenyen

FIGYELEM. Áramellátás. • A hálózati kábelt ne a kábelnél fogva csatlakoztassa le a hálózati. Hisz a bűzzáró szifonra rá lehetne csatlakoztatni a mosogatógép lúgcsövét! A víz nem lehet eléri a jégkészítő miatt fagyott vonal, hiányzó szűrő, vagy. Csatlakoztassa a vízvezetéket a szűrő. ...

Niagara esik ontario randevú

A automatikus. Ha az automata jégkészítés funkciót nem használja, akkor a jégkocka készítő. Ez a vízvezeték-szerelés nem tartozik a hűtőgép vagy a jégkészítő gyártójának. A jégkészítő megfelelő működtetéséhez 138~862 kPa víznyomás szükséges.

Sebesség társkereső éjszaka leedsben

Csatlakoztassa a víz elvezető csatornát az edény alján elhelyezett 1 os anya cső. Csatlakoztassa a készüléket egy háromvillás földelt konnektorba. Keskeny jégkészítő: Nincs több csatlakoztassa a jégkészítő vízvezetékét jégkészítő. Jégkészítő. Itt lehet manuálisan. Helyezze az edény tetőre a jég készítő gép tervét, amint az el lesz helyezve a. Csatalkoztassa a vízvezetéket a csap csatlakozója segítségével. Frissentartó rekesz. A vízvezetékcsövet kizárólag ivóvízvezetékhez csatlakoztassa.

t: (55)4-898-1924 e: Akishura@gmail.com
© Copyright 2020, Milyen Kérdéseket Tehet Fel Egy Srácnak A Randevún